1161 Budapest, Budapesti út 82. iroda@refsashalom.hu +36-30-491-8473

ISTENTISZTELETI SZABÁLYRENDELET

 1. Kérjük azokat, akik a hőemelkedés, láz, nátha, légúti betegségek vagy bármi más betegség akár legenyhébb tüneteit tapasztalják magukon, vagy a velük egy háztartásban élők közül beteg valaki, ne vegyenek részt az istentiszteleten, maradjanak otthon!
 2. Az istentiszteleten résztvevőknek kötelező a maszk használata /nem szelepes/, kivéve az igehirdetőnek a szolgálatvégzés idejére. A maszkot mindenkinek magának kell biztosítani önmaga számára. A maszkot /száj és orr eltakarásával/ a templomtérben (istentisztelet előtt és után is) végig hordani kell!
 3. Érkezéskor mindenkinek a kezét fertőtleníteni kell a főbejáratnál.
  A presbiterek segítenek ebben, a fertőtlenítőszert biztosítjuk.
 4. Az ülésrend: a párnával ellátott székeken lehet helyet foglalni.
 5. A templomteret szellőztetjük.
 6. A maszk viselése a közös éneklés alatt is kötelező.
 7. Az énekek szövegét kivetítjük, otthonról hozott énekeskönyv használható.
 8. Adakozás: mind a két kijáratnál el van helyezve egy-egy álló persely, most ily módon lehet az adakozási szolgálatot elvégezni. Az egyházfenntartói járulékot és egyéb adományokat névvel és címmel ellátott borítékban lehet elhelyezni a perselyekben.
 9. Az istentisztelet végén sem lehet „tömörülés” a templomtérben. A kivonulásnál mindkét kijáratot igénybe kell venni.
 10. Az istentisztelet végén a beszélgetések a kellő távolság megtartása mellett a templom udvarán történjenek, kerülve a belső tér használatát.
 11. Az üdvözlés, elköszönés alkalmával, de a személyes beszélgetés során is a testi kontaktus formáit mindenkinek mellőznie kell (kézfogás, ölelés, puszi)!
 12. A templomajtót 9 óra 40 perckor nyitjuk.

Az Úr áldása legyen és maradjon mivelünk!